این ادویه راز خوشمزه شدن کله پاچه است
به گزارش وبلاگ فروشندگان، راز خوشمزه شدن کله پاچه در ادویه هایی است که در این غذا استفاده می شوند و ما در این مطلب ادویه مخصوص کله پاچه را به شما معرفی نموده ایم.
در ادامه قصد داریم با راز خوشمزه شدن کله پاچه، یعنی ادویه کله پاچه شما را آشنا کنیم تا شما هم عطر و بوی خوبی به این غذای مقوی و خوشمزه خود ببخشید.
ادویه کله پاچه چیست؟
در حالت معمول، ادویه های اصلی کله پاچه شامل:
فلفل سیاه
زردچوبه
دارچین
فلفل قرمز
نمک
می گردد اما ادویه کله پاچه خوشمزه بازاری و رستورانی کمی فراتر از این ادویه های ساده است علاوه بر این ادویه ها، از مواد غذایی دیگری نیز استفاده می گردد که ممکن است به بهتر شدن طعم این وعده غذایی یاری نمایند. این مواد شامل: پیاز، سیر، لیمو امانی، کرفس و برگ بو است.
ترفند خوش عطر شدن کله پاچه
استفاده از موادی که در بالا گفته شد برای خوش عطر شدن کله پاچه است و مراحل استفاده از این مواد به این صورت است که مواد فوق را در آب بریزید و اجازه دهید به جوش بیافتند تا بوی آن ها بلند گردد. سپس کله پاچه تمیز شده را در این مخلوط قرار دهید تا قبل از پخت، عطر خوبی بگیرد.
ادویه های مخصوص دیگر برای کله پاچه که راز خوشمزه تر شدن کله پاچه هستند همان ترفندی است که بعضی کله پاچه ها را خوشمزه تر میکند. ادویه کله پاچه علاوه بر ادویه های عمومی دارای ادویه های دیگری نیز می باشد که هر آشپز بر اساس سلیقه و مهمانان خود از آن ها در تهیه کله پاچه استفاده می نماید. این مواد بوی بد کله پاچه را گرفته و به لذیذتر شدن کله پاچه یاری می نمایند و طعم بی نظیری به آن می بخشند. با ترکیب این ادویه ها میتوانید ادویه کله پاچه بازاری و طباخی ها را در منزل تهیه کنید.
- هل سبز (2 عدد)
- هل سیاه (1 عدد)
- زیره سبز (1 قاشق سوپ خوری)
- میخک (2 عدد)
- سیاه دانه (1 قاشق چای خوری)
- زیره سیاه (1 قاشق چای خوری)
- تخم گشنیز (1 قاشق مرباخوری)
- شوید (15 شاخه)
- زعفران (1 قاشق چای خوری)
در طرز تهیه ادویه کله پاچه، مقدار هایی که گفته شد به سلیقه شما بستگی دارد.
نکات مهم در استفاده از ادویه های کله پاچه
- برای بهبود بوی کله پاچه، بهتر است کله و پاچه را به همراه برگ بو، سیر تازه و پیاز خام و کرفس در یخچال نگه دارید. این اقدام به مدت چند ساعت به مواد اجازه می دهد تا با یکدیگر ترکیب شوند و بوی تازگی و خوشایند به غذا بیافزایند.
- طبع کله پاچه به علت سردی آن به یک مقدار مناسب از دارچین احتیاج دارد. دارچین به عنوان یکی از ادویه های اصلی، باید با دقت به غذا اضافه گردد. این ادویه نه تنها به بوی کله پاچه یاری می نماید بلکه به طعم نیز اضافه می نماید.
- نمک را در ابتدا به غذا اضافه نکنید. بعد از گذشت 8 تا 10 ساعت و پخت کامل کله پاچه، می توانید نمک را به مقدار مورد احتیاج به غذا اضافه کنید. این کار باعث می گردد نمک تا حد امکان تاثیر مخربی بر روی مواد غذایی نگذارد و طعم کله پاچه بهتر به نمایش درآید.
منبع: نمناک
منبع: فرارو