خواص بی تعداد گریپ فروت
به گزارش وبلاگ فروشندگان، *منبعی غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی می باشد. * انواع سرخ و صورتی آن انباشته از کاروتن یعنی زمینه ساز ویتامین ‹‹ آ›› است.*فیبر گیاهی اش فراوان ولی مقدار کالری اش جزئی است. دارای بیوفلاونوید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از انسان در مقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی

خواص بی تعداد گریپ فروت
فواید گریپ فروت :
*سرشار از ویتامین ‹‹ ث›› و پتاسیم است.*منبعی غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی می باشد.
* انواع سرخ و صورتی آن انباشته از کاروتن یعنی زمینه ساز ویتامین ‹‹ آ›› است.
*فیبر گیاهی اش فراوان ولی مقدار کالری اش جزئی است. دارای بیوفلاونوید و تعدادی دیگر از مواد گیاهی است که از انسان در مقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی مراقبت می کنند.
*میوه ی گریپ فروت ، اشتها را تقویت می کند .
*گریپ فروت ، عمل هضم را آسان می کند و جریان عصیر معدی و ترشح کیسه ی صفرا را سرعت می بخشد .
*گریپ فروت دارای ویتامین های ‹‹ ث ›› و ‹‹ پ ›› است . این دو ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثرند .
*گریپ فروت به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن کمک می کند .
*گل های گریپ فروت ، خاصیت ضد تشنج و لرز را دارد و دم کرده ی آن را موقع تشنج زکام و تب می نوشند .
*اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند ، خواص ادرارآور آن زیاد می گردد و سموم را از بدن خارج می کند.
*گریپ فروت ، خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را پاک می سازد .
*گریپ فروت ، ضد خون ریزی بواسیر است .
*گریپ فروت ، میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند .
*گریپ فروت ، اختلالات مفصلی را درمان می کند .
*گریپ فروت ، برای کسانی که موهای سرشان می شکند ، تجویز می گردد .
*گریپ فروت ، برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است .
- گریپ فروت ، علاوه بر مواد معدنی (آهن و کلسیم) دارای ویتامین های ‹‹ آ››، ‹‹ ب ـ1›› ، ‹‹ ب ـ2›› ، ‹‹ ث ›› و ‹‹ پ پ ›› است .
مضرات گریپ فروت :
امکان دارد در افراد حساس به مرکبات، واکنش حساسیت زا ایجاد کند.گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است. نصف گریپ فروت، افزون بر 50 درصد مقدار مجاز خوراکی توصیه شده (R DA) ویتامین ‹‹ث›› را در بردارد. هم چنین 325 گرم پتاسیم، 25 میکروگرم فولات، 40 میلی گرم کلسیم و1 میلی گرم آهن دارد. انواع سرخ و صورتی میوه ی یاد شده سرشار از بتاکاروتن است که بدن، آن را به ویتامین ‹‹آ›› تبدیل می سازد.
یک فنجان حاوی گریپ فروت شیرین نشده(بدون شکر) به مقدار 95 میلی گرم ویتامین ‹‹ ث›› و بیش از 150 درصد مقدار مجاز خوراکی توصیه شده (R DA) دارد، هم چنین بسکمک از سایر مواد مغذی در چنین میوه ی تازه ای جای گرفته است.
درگذشته، بسکمک از مردم، ازخوردن گریپ فروت بدون شکر، به خاطره عصاره ی تلخ و ترش آن، خودداری می کرده اند، ولی به طور معمول با آمیختن آب گریپ فروت سرخ یا صورتی با سفید، مزه ی شیرین حاصل می گردد.
اگر آب پرتقال یا گریپ فروت را با هم در آمیزیم، نوشابه ای نیروبخشی پدید می آید که نیاز به شیرین کردن ندارد. به موجب برنامه های پرهیز(رژیم) غذایی که طی سال ها از سوی سازمان نظارت برمواد غذایی و دارویی آمریکا(F DA) تنظیم یافته، معلوم شده است که گریپ فروت از قدرت بی نظیری برای سوزاندن و از بین بردن چربی ها برخوردار است.
البته این ادعا، صحت ندارد چرا که هیچ ماده ی خوراکی توانایی چنین خاصیتی را ندارد. افرادی که رژیم گریپ فروت پیروی می کنند، دچار کاهش وزن می شوند؛ اما این بدان جهت است که آن ها مواد غذایی دیگر را کم تر می خورند و این عمل به کاستی های غذایی می انجامد. حتی اگر این گونه باشد، گریپ فروت، میوه ی مفیدی برای متعادل ساختن وزن بدن شمرده می گردد؛ ومقدار زیاد فیبر گیاهی اش، گرسنگی را فرو می نشاند.
چنان چه می خواهید از وزن تان بکاهید، روزانه پیش ازهرخوراکی، آن را بخورید تا جلوی پرخوری تان را بگیرد، در ضمنً میان وعده ی ایده آلی به تعداد می رود.
جالب این که گریپ فروت سرشار از پکتین (الیاف گیاهی حل شدنی) است که به کاهش کلسترول خون کمک می کند. وانگهی، پژوهش های اخیرحاکی از آن است که میوه ی مورد بحث دارای مواد دیگری است که از بروز بیماری های پیش گیری می کند .
به نام مثال، گریپ فروت های سرخ وصورتی، سرشار از لیکوپن هستند واین ماده، یک ماده ی ضد اکسید کننده است که به نظر می آید خطر بزرگ شدن پروستات را تقلیل می دهد. پژوهندگان هنوز ساز و کار (مکانیسم) عمل کرد لیکوپن را نشان نداده اند ، لیکن بررسی 6 ساله ی دانشگاه هاروارد که از طریق 48000 پزشک و سایر کارشناسان بهداشت صورت گرفت ، حکایت از آن داشته است که مصرف هفته ای 10 وعده مواد غذایی سرشار از لیکوپن ، سبب کاهش 50 درصد سرطان پروستات می گردد .
از دیگر مواد گیاهی موجود در گریپ فروت ، می توان از اسیدفنولیک نام برد که مانع تشکیل نیتروزامین ، مواد سرطان زا ، بالیموندیدترپن و مونوترپن می گردد. مواد مذکور موجب تولید آنزیم هایی می شوند که در جلوگیری از پیدایش سرطان اثر دارند و هم بیوفلاونویید که از عمل کرد هورمون هایی که باعث رشد غده (تومور) می گردد ، جلوگیری می کند .
گروهی از مبتلایان به آماس مفصل رماتیسمی ، سرخریش (لوپوس) و تعدادی دیگر از مبتلایان به اختلالات التهابی دریافته اند که گویی مصرف هر روزه ی گریپ فروت نشانه های مرضی شان را تقلیل می دهد . تصور می رود که این ویژگی از مواد شیمیایی گیاهی که مانع ایجاد پروستاگلاندین یعنی ماده ی آماس زا می گردد ، ناشی می گردد .
افرادی که به مرکبات حساسیت دارند ، احتمالا در برابر گریپ فروت هم از خود حساسیت نشان می دهند . این حالت ممکن است به خاطر خود میوه یا روغن موجود در پوست آن باشد .
منبع:www. mahshar.com
منبع: راسخون