اشتباه رایج هنگام پخت برنج

به گزارش وبلاگ فروشندگان، بسیاری تصور می نمایند پیش از پختن برنج باید آن را به مقدار ای با آب شستشو دهند تا آب شفاف گردد. اما نکته اینجاست که با این کار همه نشاسته طبیعی برنج که مفید است، از بین می رود.

اشتباه رایج هنگام پخت برنج

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از مسائل بسیاری از ما در خانه این است که کدام مواد غذایی را باید قبل از گذاشتن در یخچال بشوییم و کدام را نشوییم. معمولا وقتی جواب مشخصی پیدا نمی کنیم ترجیح می دهیم این مواد غذایی را بشوییم اما جالب است بدانید گاهی شست وشو منجر به خراب شدن مواد غذایی خواهد شد.

تخم مرغ

تخم مرغ باید درست پیش از پخته شدن شسته گردد، اما اگر قصد داشتید زمان دیگری از تخم مرغ ها بهره ببرید، از شستشوی آنها خودداری کنید تا بهتر بماند. تخم مرغ شسته نشده را می توان تا انتها تاریخ مصرف در شرایط مساعد نگهداری کرد اما تخم مرغ شسته شده باید فوری داخل یخچال گذاشته گردد.

گوشت

مادرها و مادربزرگ هایمان به ما یاد دادند که گوشت خام باید شسته گردد. در گذشته، ممکن بود خاک، علف یا شن و ماسه به گوشت چسبیده باشد. اما امروزه به علت رعایت نکات بهداشتی و قوانین سختگیرانه، گوشت مرغ، ماکیان و گاو طی فرایند فراوری شسته می گردد.

یک علت دیگر برای نشستن گوشت این است که باکتری های موجود روی سطح گوشت می توانند هنگام شست وشو به پوست ما و سطوح آشپزخانه انتقال یابند و در نهایت وارد غذای ما شوند. با پختن گوشت شسته نشده، تمام باکتری های آن از میان می رود. بعد از پختن گوشت، کارد و تخته برش را به خوبی بشویید.

پیاز

پیاز با یک پوست پوشانده شده و به همین علت پیش از پختن نیازی به شست وشو ندارد. اما اگر خاک یا کثیفی روی آن وجود داشت، می توانید به طور مختصر آن را شست وشو دهید. آب کفایت می نماید و نیازی به مواد شوینده نیست.

برنج

بسیاری تصور می نمایند پیش از پختن برنج باید آن را به مقدار ای با آب شست وشو دهند تا آب شفاف گردد. اما نکته اینجاست که با این کار همه نشاسته طبیعی برنج که مفید است، از بین می رود. برای این منظور برنج شسته نشده را درون آب جوش بریزید و پنج دقیقه بعد آب را خالی کنید و به جایش آب تازه بریزید و برنج را بپزید.

سبزیجات

سبزیجات باید در چند مرحله شسته شوند. ابتدا آنها را با آب سرد بشویید تا همه کثیفی های قابل مشاهده تمیز گردد. سپس آنها را در آب بخیسانید و صبر کنید تا خاک و شن و ماسه ها ته نشین شوند. سبزیجات را درست پیش از پختن بشویید. برای تمیزشدن هرچه بهتر سبزیجات، هنگامی که آنها را در آب خیسانده اید، سرکه یا جوش شیرین به آب اضافه کنید.

آجیل

آجیل ها را برای ضد عفونی لازم نیست بشویید. برای از بین بردن میکروب ها کافی است آنها را روی حرارت گاز قرار دهید یا از مایکروفر یاری بگیرید.

کنسرو سبزیجات

کمتر کسی این نکته را می داند اما سبزیجات کنسروی مثل ذرت یا نخود فرنگی باید پیش از پختن شسته شوند. نکته اینجاست که سبزیجات کنسروی نمک و نشاسته بسیار زیادی دارند و با شست وشوی آنها می توانید از آن طعم فلزی خلاص شوید.

منبع: فرارو

به "اشتباه رایج هنگام پخت برنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشتباه رایج هنگام پخت برنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید