این 5 خوراکی را برای تقویت سلامت قلب بخورید!

به گزارش وبلاگ فروشندگان، به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، لوبیا سیاه سرشار از فیبر است که به بدن یاری می نماید سطح کلسترول سالم را حفظ کند و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

این 5 خوراکی را برای تقویت سلامت قلب بخورید!

حفظ سلامت قلب فواید بی شماری از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، حمله قلبی و حتی زوال عقل دارد.

خوردن غذا های سالم یکی از گام های بزرگ برای محافظت از قلب است. بسیاری از مردم رژیم غذایی خود را نادیده می گیرند تا زمانی که در سنین بالاتر دچار علائم قلبی عروقی شوند.

در ادامه پنج مورد از برترین مواد غذایی برای سلامت قلب عنوان می گردد.

روغن زیتون: روغن زیتون حاوی بالاترین درصد چربی تک غیراشباع است که به گفته انجمن قلب آمریکا برای قلب عالی است. این ماده خوراکی به کاهش کلسترول بد LDL و افزایش کلسترول خوب HDL یاری می نماید. شما باید بین 1 تا 3 قاشق غذاخوری در روز مصرف کنید، زیرا روغن زیتون سرشار از چربی است.

کینوآ: به گفته مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده، کینوا از جمله غلات غنی از فیبر و بدون گلوتن از آمریکای جنوبی است که حاوی آنتی اکسیدان ها و تمام 9 اسید آمینه لازم است. آنتی اکسیدان ها و اسید های آمینه به محافظت و ترمیم سلول ها و کاهش خطر بیماری یاری می نمایند. به علاوه، فیبر ممکن است کلسترول و فشار خون را کاهش دهد. یک متاآنالیز مطالعاتی نشان داد که خوردن کینوا وزن بدن، سطح LDL و چندین عامل پرخطر کلیدی دیگر برای بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. سازمان قلب آمریکا مصرف حداقل سه وعده غلات کامل مانند کینوا را در روز توصیه می نماید.

لوبیا سیاه: به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، لوبیا سیاه سرشار از فیبر است که به بدن یاری می نماید سطح کلسترول سالم را حفظ کند و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. بعلاوه پروتئین بالایی دارد، به همین علت است که گاهی اوقات از آن ها به عنوان یک ابر غذا یاد می گردد. متخصصان خوردن حدود 1 تا 3 فنجان لوبیا در هفته را توصیه می نمایند. انواع کم نمک می تواند به ویژه برای سلامت قلب مفید باشد.

گردو: گردو حاوی میزان زیادی اسید آلفا لینولنیک است که در بدن به انواع خاصی از اسید های چرب اُمگا 3 تبدیل می گردد. اسید های چرب اُمگا 3 به روش های مختلفی از جمله کاهش چربی های تری گلیسیرید در بدن به محافظت از سلامت قلب یاری می نماید. علاوه بر این، مطالعه اخیر نشان داد که مصرف منظم گردو به مدت دو سال، یک نشانگر التهابی کلیدی مرتبط با بیماری عروق کرونر قلب را کاهش می دهد. از آنجایی که گردو کالری بالایی دارد، سعی کنید مقدار سهم خود را به کمتر از یک فنجان در هفته محدود کنید.

ماهی سالمون: ماهی سالمون نه تنها حاوی اسید های چرب امگا 3 برای سلامت قلب است، بلکه این ماهی صورتی بعلاوه دارای میزان زیادی ویتامین B 6 است که به حفظ تعادل اسید آمینه ای به نام هموسیستئین برای سلامت مطلوب قلب یاری می نماید. ماهی سالمون بعلاوه چربی اشباع شده کمی دارد و انجمن قلب آمریکا خوردن دو وعده (85 گرم) در هفته را برای یاری به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته توصیه می نماید.

منبع: فرادید

به "این 5 خوراکی را برای تقویت سلامت قلب بخورید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این 5 خوراکی را برای تقویت سلامت قلب بخورید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید