راه و رسم سفرهای جاده ای با خودروی شخصی

به گزارش وبلاگ فروشندگان، چه کنیم سفرهای طولانی در جاده عذاب آور نباشد و به همه مسافران خوش بگذرد؟

راه و رسم سفرهای جاده ای با خودروی شخصی

در سفرهای جاده ای طولانی، مخصوصاً در ایام تعطیلات که گاهی این سفرها طولانی ترین سفرهای سال هستند، چیزی که مدام روبه روی شماست یک جاده باز و آزاد است که دلتان می خواهد تخت گاز تا سرانجام برانید و به مقصد برسید. اما نباید قوانین چند قانون مهم را فراموش کنید.

اگر قرار است در یک خودرو با یک یا چند نفر ساعت های متمادی و به مدت طولانی محصور بمانید، شاید نوبت آن رسیده باشد که قوانینی ایجاد کنید تا سفر راحت تر بگذرد. به این قوانین اتیک یا راه و رسم سفر می گویند.

در صورت رعایت این قوانین است که سفرهای جاده ای طولانی برای همه مسافران رضایت بخش خواهد بود. در این جا مواردی را به شما آموزش می دهیم که حتماً در طول جهت باید رعایت کنید.

1- جهتیابی وظیفه همه سرنشینان است؛ به جز راننده!

حتماً برای خیلی از شما پیش آمده است که در طول سفر به نقطه ای برسید که ندانید دقیقاً کجا هستید و چطور جهتتان را به سوی مقصد مورد نظر پیدا کنید. در واقع، گم شده اید و مثلاً نمی دانید از چپ بروید یا راست! از خروجی اول بروید یا خروجی دوم! در این حالت، وظیفه پیدا کردن جهت نمی تواند بر عهده کسی باشد که فرمان در دست گرفته است. این کار وظیفه هر کسی خواهد بود که سوار خودرو است؛ همه به جز راننده! اگر یکی از سرنشینان و همسفران بلد نباشد از نقشه موبایل خود برای جهتیابی استفاده کند چه؟ این وظیفه خطیر و مهم بر عهده دیگر مسافران خواهد بود. همه باید کوشش نمایند تا برترین جهت را پیدا نمایند.

نکته: بهتر است یک دستگاه جهتیاب یا تلفن همراه خود را روی داشبورد متصل کنید تا مدام هدایت بگیرید. سعی کنید قبل از این که استارت بزنید و حرکت کنید تمامی جهت را مرور نمایید. در این صورت، قادر خواهید بود برنامه ریزی بهتری برای سفرتان داشته باشید.

2- تهویه داخل خودرو نباید وسیله عذاب همه باشد!

گاهی اوقات، مخصوصاً در تابستان یا هنگام سفر به نواحی گرم، وقتی مدت زمان زیادی در خودرو نشسته اید ممکن است خسته و کلافه شوید و گرمای هوا باعث گردد حسابی از کوره در بروید. در این حال، باید بگذارید هوای خنک در داخل خودرو به جریان بیفتد تا احساس برافروختگی شما برطرف گردد. اما ممکن است در همان حال که شما از گرما در حال جوش آوردن هستید، یکی از مسافران سردش باشد. در این مواقع، رعایت ادب در هنگام مباحثات به وسیله تمامی سرنشینان الزامی است تا زمانی که هوا برای هر دو گروه ایده آل گردد. اگر نه، بهتر است کولر را خاموش کنید. حتماً دلتان نمی خواهد در خودور محصور شوید و مسبب بیمار شدن فرد دیگری باشید؛ شرایطی که شاید به راحتی بتوانید با صبر و آرامش از بروز آنها جلوگیری کنید.

3- مسئول پخش موسیقی و جنجال بر سر انتخاب آهنگ

معمولاً در سفرها یکی از سرنشینان به عنوان مسئول موسیقی انتخاب می گردد تا به نوبت آهنگ هایی باب سلیقه هر کدام از سرنشینان را از سیستم صوتی خودرو پخش کند اما نباید از این شرایط سوء استفاده کرد و فقط آهنگ هایی را پخش کرد که باب سلیقه یک نفر از مسافران باشد. راننده و هر کس دیگری که همراه شما در سفر است حق دارد انتخاب های موسیقی خاص خود را داشته باشد. بنابراین، برترین کار این است که با دیگران هم مشورت گردد که چه آهنگ هایی انتخاب گردد که باب سلیقه همه است یا این که چه مدت هر سبک آهنگی باب سلیقه هر کدام از مسافران پخش گردد.

نکته: اگر پیروز نشدید و توافق حاصل نشد، رادیو را روشن کنید و به هر چه پخش شد راضی باشید.

4- توقف و استراحت مرتب الزامی است!

توقف برای دستشویی رفتن از واجبات است. اما همین توقف ها می تواند به منظور دیگری هم استفاده گردد و راننده جای خود را یکی از سرنشینان دیگر عوض نموده تا خستگی در کند. حتی اگر راننده بدشانس باشد و فرد دیگری از همسفران راننده نباشد، بالاخره می تواند با کمی انجام تمرینات کششی در هنگام توقف خستگی را از تن خود بیرون کند. به گفته کارشناسان، اگر سفر شما 12 ساعت طول می کشد، بهتر است هر 4 ساعت یک بار توقف کنید و هوا بخورید. به نظر می رسد این مدت کافی باشد؛ مگر این که فردی مدام احتیاج داشته باشد برای برطرف حاجت به دستشویی برود.

شما فکر می کنید سفرهای جاده ای چه آداب و رسوم دیگری دارند؟ آنها را با ما و دیگر کاربران در میان بگذارید.

منبع: فوت و فن / iol.co.za

به "راه و رسم سفرهای جاده ای با خودروی شخصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه و رسم سفرهای جاده ای با خودروی شخصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید