طرز تهیه کیک هویج خانگی با روکش کرمی همراه با عکس مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ فروشندگان، کیک هویج خانگی از آن کیک هایی است که اگر طبق دستورالعمل دقیقی پخته نگردد، نتیجه کار اصلا جالب نخواهد شد. چون اگر میزان هویج داخل آن زیاد گردد، کیک حالت خمیری و چسبناک می گیرد و پف نمی کند. اگر میزان هویج کم باشد، کیک اصلا مزه هویج نمی گیرد و خوشمزه نخواهد شد. در این دستورالعمل تهیه کیک هویج تمام میزان مواد لازم به طور دقیق گفته شده است. بدون این که مواد را کم یا زیاد کنید به طور مرحله به مرحله پیش روید تا در نهایت یک کیک خوشمزه با بافتی اسفنجی داشته باشید. علاوه بر تهیه کیک هویج خانگی در این دستورالعمل طرز تهیه روکش کرمی برای روی کیک هم به شما آموزش داده ایم که به طور دلخواه می توانید آن را تهیه نموده و برای تزئین روی کیک خود بهره ببرید.

طرز تهیه کیک هویج خانگی با روکش کرمی همراه با عکس مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه کیک هویج خانگی

  • تخم مرغ 4 عدد
  • هویج (رنده شده) یک لیوان
  • آرد 2 لیوان
  • بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
  • دارچین آسیاب شده یک قاشق چای خوری
  • مخلوط ادویه های دارچین، دانه گشنیز، زیره، جوز هندی، زنجبیل و میخک نصف قاشق چای خوری
  • زنجبیل نصف قاشق چای خوری
  • شکر یک لیوان
  • پوست پرتقال رنده شده دو قاشق غذاخوری
  • پسته و گردو به میزان لازم
  • شیر یا آب هویج یک لیوان
  • خامه قنادی 500 گرم
  • پنیر خامه ای 100 گرم

طرز تهیه کیک هویج خانگی با روکش کرمی

مرحله اول

برای تهیه این کیک هویج خانگی ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب کیک گرد با قطر 18 سانتی متر آماده کنید. قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و به یاری قلموی آشپزی آن را چرب کنید.

در فاصله گرم شدن فر، آرد، بکینگ پودر، دارچین و طعم دهنده های دیگر را در یک ظرف مخلوط کنید. دقت کنید بیکینگ پودری که استفاده می کنید کهنه نباشد. شکر قهوه ای، گردو، پوست پرتقال و هویج رنده شده را به کاسه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

زرده و سفیده تخم مرغ را داخل کاسه جداگانه ریخته و به یاری همزن برقی هر کدام را بزنید. سپس تخم مرغ زده شده را با آب هویج، روغن و هویج رنده شده هم بزنید.

در آخر ترکیب آرد را به این مواد اضافه نموده و آرام آرام هم بزنید تا گلوله نشوند.

مرحله سوم

مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را برای 40 دقیقه یا بیشتر تا زمانیکه کیک کاملا بپزد داخل فر قرار دهید. برای اینکه مطمئن شوید کیک کاملا پخته شده، یک سیخ یا یک چنگال داخل آن بزنید اگر مایه کیک به سیخ نچسبد، یعنی کیک پخته شده است. قالب را به یک قفسه منتقل کنید تا خنک گردد. بعد از پنج دقیقه آن را برگردانید تا کاملا خنک گردد.

مرحله چهارم

خامه قنادی و پنیر خامه ای را به مدت 10 تا 15 دقیقه با همزن، روی دور تند هم بزنید. سپس ظرف خامه را برای چند دقیقه در فریزر بگذارید.

مرحله پنجم

وقتی کیک از فر بیرون آمد و خوب خنک شد، روی آن لایه لایه خامه بمالید.

مرحله ششم

در آخر، دور و روی کیک را هم خامه کشی کنید. استفاده از یک لیسک می تواند کارتان را راحت کند.

پودر قند را داخل مواد الک کنید و پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس تا وقت استفاده داخل یخچال قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیک هویج خانگی با روکش کرمی همراه با عکس مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک هویج خانگی با روکش کرمی همراه با عکس مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید