10 کاری که اگر انجام بدهید، کیک شما پف نمی کند

به گزارش وبلاگ فروشندگان، کیک یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست. بسیاری از افراد علاقه دارند که در منزل و با دستور های امتحان شده یک کیک خوشمزه و عالی را تهیه نمایند؛ اما خیلی مواقع ممکن است با اینکه کاملاً مطابق دستور عمل نموده اید، کیک تان خراب گردد. شاید خیلی از نکات مهم به نظر شما بی اهمیت باشد که با رعایت آن ها می توانید یک کیک عالی و بدون نقص را در منزل بپزید.

10 کاری که اگر انجام بدهید، کیک شما پف نمی کند

به گزارش فرادید، توجه به کیفیت مواد اولیه، به دمای محیط رساندن مواد قبل از تهیه کیک، دمای فر، جنس قالب، اندازه گیری دقیق مواد و... همگی از مواردی است که در صورت رعایت درست آن ها می توانید یک کیک عالی و خوشمزه را در منزل بپزید. یکی از مسائل شایع در پخت کیک پف نکردن آن هنگام پخت یا خوابیدن پف کیک بعد از پخت است. کیکی که پف نکند، خمیر باقی می ماند و قابل خوردن نیست.

در این مطلب می خواهیم ده کاری را که موجب پف نکردن کیک می گردد، با شما کاربران کرامی به اشتراک بگذاریم، پس با ما همراه باشید.

1 ـ یکی از مواردی که برای پف کیک بسیار موثر است، به دمای محیط رساندن تخم مرغ است. اگر تخم مرغ را همان لحظه از یخچال خارج کنید و به مواد اضافه کنید، سردی تخم مرغ موجب از بین رفتن پف کیک هنگام پخت خواهد شد؛ بنابراین حتما نیم ساعت قبل از تهیه مایه کیک، تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما گردد.

2 ـ اگر مایه کیک بیش از حد غلیظ یا بیش از حد شل و رقیق باشد، کیک شما پف نمی نماید. اندازه آردی که به مایه کیک اضافه می کنید، موجب سفتی یا شلی مایه کیک می گردد. مایه کیک باید نه بیش از حد سفت و نه شل باشد. توجه داشته باشید که اندازه آرد باتوجه به جنسش فرق دارد و الزاما نباید به اندازه ای که در دستور گفته شده است، آرد اضافه کنید؛ زیرا کیفیت آرد های موجود در بازار فرق دارد. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است اندازه آن کم تر یا بیش تر از اندازهی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است و هنوز اندازهی از آرد به جای مانده است؛ یعنی اندازه آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر طبق دستور عمل کردید و احساس کردید مواد کیک هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیش تر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه اندازه آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. ممکن است این اندازه باتوجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

3 ـ یکی از نکات مهمی که موجب از بین رفتن پف کیک می گردد، هم زدن بیش از حد مایه کیک بعد از اضافه کردن آرد است. برای هم زدن آرد هرگز از همزن برقی استفاده نکنید. بهتر است مایه کیک را بعد از اضافه کردن آرد با لیسک یا همزن دستی از یک جهت و بسیار آرام هم بزنید، درحدی که آرد حل گردد و نیازی به زیاد هم زدن نیست.

4 ـ بکینگ پودر مهمترین ماده ای است که در پف کیک تاثیر مستقیم دارد. استفاده از بکینگ پودر تاریخ مصرف گذشته موجب می گردد تا کیک شما پف نکند؛ بنابراین اگر در منزل بکینگ پودری دارید که مدت زیادی از آن استفاده ننموده اید، حتما تاریخ انقضای روی آن را چک کنید و از بکینگ پودر تازه بهره ببرید. بعلاوه بهتر است اندازه بکینگ پودر را کاملا به اندازه گفته شده در دستور اضافه کنید، نه بیشتر و نه کمتر.

5 ـ استفاده بیش از حد از کره یا روغن موجب از بین رفتن پف کیک می گردد. سعی کنید کره یا روغن را به اندازهی که در دستور گفته شده است به مایه کیک اضافه کنید. روغن بیش از حد کیک را چرب و سنگین می نماید، درنتیجه کیک پف نخواهد کرد.

6 ـ معمولا کسانی که کیک درست می نمایند، برای اینکه کیک به قالب نچسبد، داخل قالب را با روغن یا کره چرب می نمایند. چربی دیواره ها موجب ازبین رفتن پف کیک می گردد. برای اینکه چربی دیواره یا کف قالب مستقیم با مایه کیک تماس نداشته باشد، بعد از اینکه قالب را چرب کردید، کمی آرد داخل قالب بپاشید؛ سپس مایه کیک را اضافه کنید. برای چرب کردن قالب بهتر است از کره سرد یا ارده مایه بهره ببرید.

7 ـ به فاصله زمانی بین درست کردن مایه کیک و ریختن در قالب و گذاشتن در فر توجه کنید. برای اینکه کیک شما پف رضایت بخش داشته باشد، بهتر است بلافاصله بعد از تهیه مایه کیک آن را داخل قالب بریزید و به فر منتقل کنید. اگر مایه کیک بیش از 15 دقیقه بیرون از فر بماند، هوا می گیرد و هنگام پخت پف نمی نماید.

8 ـ به نسبت مواد با قالب توجه کنید. اگر قالب را بیش از حد پر کنید، کیک جای پف کردن ندارد. بعلاوه اگر قالب بزرگ باشد و بیش از حد خالی باشد، باز هم کیک پف نمی نماید. توجه داشته باشید از هر نوع قالبی که استفاده می کنید، باید به اندازه دو سوم آن را از مایه کیک پر کنید و همیشه یک سوم قالب (اندازه دو بند انگشت) باید خالی باشد.

9 ـ هرگز در فر را در 20 دقیقه اول پخت باز نکنید؛ زیرا 20 دقیقه اول زمان طلایی پخت کیک است و اگر در فر باز گردد، هوا وارد آن می گردد؛ درنتیجه کیک پف نمی نماید و یا پف آن می خوابد.

10 ـ یکی از مهمترین دلایل پف کردن کیک داغ بودن فر است. وقتی قالب را داخل فر می گذارید باید مطمئن باشید که فر از قبل روشن و گرم شده است. اگر فر سرد باشد، به کیک شوک وارد نمی گردد؛ بنابراین پف نخواهد کرد.

منبع: فرارو

به "10 کاری که اگر انجام بدهید، کیک شما پف نمی کند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 کاری که اگر انجام بدهید، کیک شما پف نمی کند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید